MIJN TIPS TEGEN PLUIZIG HAAR

MIJN TIPS TEGEN PLUIZIG HAAR

Hi allemaal,

Sinds ik balayage in mijn haren heb, merk ik dat mijn haren snel pluizen. Als ik net even niet de juiste producten gebruik, heb ik één bos met stro, ontzettend pluizig haar dus. Ik verf mijn haren bewust niet vaak, omdat ik het zo min mogelijk wil beschadigen. Zo min mogelijk verven is sowieso altijd een heel goed idee. In dit artikel ga ik nog een aantal andere tips met jullie delen.

1. Goed haarmasker

Mijn holy grail haarmasker is écht een van Kérastase, namelijk de Resistance Masque Thérapiste. Dit masker ruikt niet alleen onwijs lekker, maar doet ook mega goed zijn werk. Ik gebruik dit masker altijd op droog haar. Minimaal een half uur voordat ik de douche in stap, breng ik het aan in de lengtes van mijn haar en dan zet ik het even vast met een klem of elastiekje. Ik slaap ook wel vaker met dit masker. Het resultaat is allereerst intens lekker ruikend haar, want de geur trekt er echt he-le-maal in en ruik je oprecht nog dagen na je wasbeurt. En daarnaast voedt dit masker de haren ook super super super goed. Ik heb veel maskers geprobeerd, waaronder Olaplex nr 3., maar dit masker blijft voor mijn haren echt het beste werken. Dikke aanrader!

2. Goede verzorging voor na het wassen

Op het gebied van haarverzorging is Kérastase mijn favoriete merk, als ik dan echt zou moeten kiezen. Naast het haarmasker ben ik ook onwijs fan van de haarolie en het night haarserum van dit merk. Beiden heel fijn om de frizz die wel ontstaat na het wassen óf tussendoor, te temmen. Ook de haarolie van Moroccanoil vind ik erg fijn in gebruik.

3. Föhnborstel

Voor mij is mijn föhnborstel echt een holy grail sinds ik ‘m heb. Als mijn haren toch nog een beetje pluizig zijn, helpt mijn föhnborstel me om mijn haar glanzend en verzorgend uit te laten zien. Ik gebruik mijn föhnborstel echt bijna elke dag!

4. Overige producten

Daarnaast vind ik de Volume Mist van Moroccanoil ontzettend fijn, omdat deze voor volume zorgt maar mijn haren diet droger laat uitzien. Ook de paarse pigmentdruppels van Urban Alchemy zijn ontzettend fijn! Zilvershamoo maakt mijn haren altijd zó ontzettend droog. Als je blond haar mooi blond en koel wil houden, kom je bijna niet onder het gebruik van droogshampoo uit, maar met deze druppels kan ik wel mijn wasbeurten met zilvershampoo uitstellen!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: