SALLY HANSEN COMPLETE SALON MANICURE STREETSTYLE COLLECTION

SALLY HANSEN COMPLETE SALON MANICURE STREETSTYLE COLLECTION

Hi allemaal,

Sally Hansen is een merk waar ik al meerdere nagellakken van heb getest. Het merk staat tegenwoordig vooral bekend om haar Miracle Gel NailpolishDeze lijn is denk ik de meest bekende en populaire lijn binnen het assortiment van Sally Hansen. Zoals te lezen is in het artikel dat hierboven gelinkt is, werken deze nagellakken voor mijn nagels helaas niet. Gelukkig (voor mij) bestaat het assortiment van Sally Hansen niet alleen uit de Miracle Gel nagellakken, maar ook uit de Complete Salon Manicure lakjes, waar ik je vandaag meer over ga vertellen.

“Verwen de toppen van je vingers met de drie nieuwe, rijke tinten van Sally Hansen Complete Salon Manicure.
De all-in-one nagellak is het enige flesje dat je nodig hebt voor de perfecte nagels. De keratine-formule
beschikt over maar liefst zeven voordelen in één fles:
» Base Coat
» Krachtbehandeling
» Groeibehandeling
» Salonkleur
» Top Coat
» Glanzende gel finish
» Gaat afschilferen tegen
De formule maakt je nagels 64% sterker en blijft tot wel tien dagen chipvrij.”

De Streetstyle collectie bestaat uit de volgende tinten (van links naar rechts):
#372 Know-the-Espa-Drille
#206 One in a Melon
#586 Moss Definitely

De flesjes van de Complete Salon Manicure nagellakken zijn de typische Sally Hansen potjes. De flacons lopen breed en rond naar boven toe uit en hebben een mooie, zilverkleurige dop.

Eerlijk gezegd zijn de kwastjes van Sally Hansen niet mijn meest favoriete. De kwastjes zijn rond afgesneden, wat ik wel heel fijn vind. Toch vind ik dat zo’n soort kwastje als die van Sally Hansen het lakken van de nagels er niet gemakkelijker op maakt. De haartjes zijn wat mij betreft te stevig, waardoor je als het ware de nagellak van je nagels af schraapt op het moment dat de eerste laag nog niet volledig gedroogd is en je al een tweede laag wil aanbrengen. Daarnaast nemen de kwastjes te veel product op, waardoor het eigenlijk altijd een rotzooitje wordt, en dat terwijl ik normaalgesproken niet of nauwelijks knoei als ik mijn nagels een kleurtje geef.

#372 Know-the-Espa-Drille

“Voorzie je nagels van een romige grijstint met de Know-the-Espa-Drille die perfect matcht bij iedere outfit”

Dit is zo’n typisch kleurtje waar de meeste mensen heel blij van worden, maar die mij helaas totaal niet staat. Deze kleur is voor mijn huid te warm, maar ik kan me voorstellen dat deze er mooi uit kan zien als je niet zo’n bleekscheet bent als ik, haha.

Deze kleur dekt in drie laagjes, wat ik persoonlijk wel veel vind.

#206 One in a Melon

“Maak van elk manicure-momentje jouw ultieme me-time en trakteer je nagels op de One in a Melon voor een lichte kortaaltint”

Jaaa, wat een vrolijk kleurtje is dit zeg! Echt een typische zomerse tint als je het mij vraagt, maar oh zo leuk! Deze ga ik met veel plezier dragen komende zomer. Ik heb er nu al zin in!

Deze kleur dekt volledig in twee laagjes.

#586 Moss Definitely

“Ga voor een zachte, moerasgroene kleur voor de koele avondenden met de Moss Definitely”

Ook dit is een hele mooie tint die een echt zomers gevoel naar boven brengt. De kleur zit een beetje tussen blauw en groen in, erg mooi!

Ook deze kleur dekt volledig in twee laagjes.

Ik ben dan misschien niet te spreken over de kwastjes van de nagellakken, maar de kleuren in deze collectie zijn zeker erg leuk. De nagellakken hebben een gemiddelde droogtijd en dekken in twee á drie laagjes. De Complete Salon Manicure nagellakken blijven zo’n vijf dagen op mijn nagels zitten (inclusief topcoat), wat ook prima is!

De Sally Hansen Complete Salon Manicure Streetstyle Collection is nu te vinden bij Etos en op Bol.com. De nagellakken bevatten 14,7 milliliter aan product en hebben een adviesverkoopprijs van €9,99.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: