MARC JACOBS DAISY EAU SO FRESH TWINKLE

MARC JACOBS DAISY EAU SO FRESH TWINKLE

Hi allemaal,

Het is alweer bijna maart en dat betekent dat de lente steeds dichterbij komt. Wat word ik enorm blij van die gedachte! Ik wissel in de lente altijd mijn zware, zoete en sensuele geuren om voor luchtige, frisse en fruitige geuren, aangezien ik die liever draag als het buiten warmer begint te worden. Langzaam komen allerlei merken dan ook weer uit met nieuwe lanceringen op het gebied van parfum, iets waar ik altijd heel erg naar uitkijk! In dit artikel staat een nieuwe geur van Marc Jacobs centraal, de Daisy Eau So Fresh Twinkle.

“Gekleed in sprankelend paars, getooid met glanzend goud.
De spirit van een eindeloze zomer.”

Marc Jacobs komt uit met drie nieuwe limited edition geuren voor komende lente en zomer. De Daisy Twinkle Editions zijn geïnspireerd door een zinderende oase, waar de zon verblindend schijnt en het water schittert. Het is een sprankelende herinterpretatie van het klassieke trio: Daisy, Daisy Eau So Fresh en Daisy Dream.

Als ik aan de parfums van Marc Jacobs denk, denk ik gelijk aan de super toffe verpakkingen die de geuren altijd hebben. Afgelopen jaar schreef ik bijvoorbeeld ook een artikel over Marc Jacobs Eau So Decadent, die eruit ziet als een handtas. De flacons zijn altijd zo mooi en origineel, waardoor ze enorm mooi op je make-uptafel staan. Zelfs het kartonnetje dat om het flacon heen zit, is schitterend. De lichtpaarse kleur verraad al de kleur van het flacon en de bloemen verklappen ook al een beetje hoe het flacon eruit gaat zien, leuk!

De verpakkingen zijn geïnspireerd door Marc Jacobs zijn unieke gebruik van gelaagdheid, kleur en zijn voorliefde voor glans. De flacons zijn gehuld in een zacht paarse kleur dat mode en geur samenbrengt. Iedere flacon is voorzien van een vleugje ‘goud’ die het gevoel oproept van een eindeloze zomer wanneer de zon alles laat twinkelen. De doppen van Daisy Twinkle en Daisy Eau So Fresh Twinkle zijn versierd met een mix van paarse, gele en schitterende goudkleurige madeliefjes.

De juices van Daisy Twinkle zijn een levendige paarse twist van het Daisy signatuurtrio en roepen visioenen op van zonnestralen, glinsterend water en verse bloemen. Het levendige en onverwachte Daisy Eau So Fresh Twinkle straalt door zijn bruisende melange van sappige fruit- en delicatie bloemnoten. Sprankelende framboos wordt in het hard verstrengeld met viooltjes en wilde roos, wat een zalig aroma creëert. Crème de Cassis rondt de basis af en vormt een sensuele basis.
» Top: sprankelende framboos
» Hart: viooltje en wilde roos
» Basis: crème de cassis

Ik heb alle drie de geuren geroken in De Bijenkorf afgelopen week en als ik heel eerlijk ben, vind ik de geuren enorm veel op elkaar lijken. Toch ging mijn voorkeur stiekem uit voor de variant die ik heb ontvangen van Marc Jacobs. Buiten het feit dat de verpakking onwijs mooi is, ruikt het parfum dus ook erg lekker. Ik vind het inderdaad een typische lente- en zomergeur. In de winter zal ik zulke geuren nooit dragen. Voor nu zet ik ‘m dus even in mijn kast, maar over een maandje of twee haal ik deze tevoorschijn en ga ik er de hele zomer van genieten! Dit parfum is trouwens een Eau de Toilette, wat ik prima vind voor in de zomer, aangezien dat toch net iets luchtiger is dan een Eau de Parfum.

De Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Twinkle is vanaf nu te koop bij De Bijenkorf, Ici Paris XL en Douglas. De Eau So Fresh variant bevat 75 milliliter en heeft een verkoopadviesprijs van €75,55, wat eigenlijk een prima prijs is voor zo’n grote flacon. De andere twee varianten hebben een inhoud van 50 milliliter en hebben een verkoopadviesprijs van €73,33, wat betekent dat de variant die ik jullie heb laten zien, veel voordeliger is dan de andere twee!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: