SUMMER BLACK FRIDAY

SUMMER BLACK FRIDAY

Hi allemaal,

Black Friday is een begrip dat in Amerika al tientallen jaren hot and happening is en deze gekte begint zich ook uit te breiden naar ons kikkerlandje. Een aantal jaren geleden begonnen grote Nederlandse webwinkels ook ineens te adverteren met speciale kortingen voor Black Friday. Nederland houdt hierbij dezelfde datum aan als Black Friday in Amerika, namelijk de dag na Thanksgiving. “Maar Thanksgiving is toch pas in de winter?”. Dat klopt helemaal, maar Notino.nl pakt nog net wat meer uit. De webshop heeft namelijk komende week de hele week Summer Black Friday acties, waardoor je ook nu, een heel aantal maanden voorafgaand aan de ‘officiële’ Black Friday, heel veel mooie producten kunt scoren met korting.

Zoals jullie ondertussen wel weten, heeft DailyDaphne.nl een doorlopende samenwerking met Notino.nl. Daarbij weten jullie als geen ander dat er alleen samenwerkingen worden aangegaan met bedrijven waar ik 100% achter sta en waar ik goede ervaringen mee heb. Notino.nl is een zeer grote webshop met een uitgebreid assortiment aan cosmetica- en verzorgingsproducten, zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. Als je wel eens eerder een artikel hebt gelezen dat in samenwerking met Notino.nl tot stand is gekomen, ben je er waarschijnlijk van op de hoogte dat de producten die deze webshop verkoopt, een stuk voordeliger te krijgen zijn dan de adviesprijzen die merken en veel andere winkels en webshops aanhouden. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat Notino.nl mijn meest favoriete webshop ever is. En vanaf komende maandag kun je je favoriete (high-end) producten voor een nog fijner prijsje scoren, want dan begint de Summer Black Friday bij Notino.nl!

Tijdens de Summer Black Friday krijg je tussen 20-07-2020 en 26-07-2020 20% korting op vele top merken, zoals onder andere Lancôme (my fave), Gucci, Victoria’s Secret, DW Home, Shisheido, Vichy, Collistar, Biotherm, L’Oréal Paris en NYX Cosmetics. Ik zou zeker eens een kijkje nemen bij de parfums van Lancôme, die mijn all time faves zijn. Daarnaast is mijn favoriete zelfbruiner voor het gezicht van Collistar (Self Tanning Magic Drops), dus ook deze kun je met 20% korting scoren. Van Vichy is het Minéral 89 serum echt een aanrader! De geurkaarsen van DW Home zijn tha bomb, echt ontzettend mooie kaarsen, die heel lekker ruiken en waar je lang plezier van hebt. Kortom: genoeg moois te vinden bij Notino.nl.

Met de code ‘notino’ krijg je tijdens de Black Friday week 20% korting op top merken. Klik op de link in de vorige zin om te zien welke merken en producten deelnemen aan deze actie. De korting is niet van toepassing op producten die al korting hebben. Het aanbod is geldig van 20-07-2020 tot en met 26-07-2020 of zolang de voorraad strekt.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: