TIP: SUMMER BLACK FRIDAY BIJ NOTINO!

TIP: SUMMER BLACK FRIDAY BIJ NOTINO!

Hi allemaal,

Notino.nl is de laatste maanden mijn favoriete online webshop op het gebied van beauty producten geworden. Juist daarom vind ik het ontzettend leuk dat er op mijn blog regelmatig samenwerkingen verschijnen met deze toffe webshop. Zo heb ik de mogelijkheid om jullie extra vaak te laten zien welke enorme voordelen deze webshop heeft. Als je wel eens eerder een artikel hebt gelezen dat in samenwerking met Notino.nl tot stand is gekomen, ben je er waarschijnlijk van op de hoogte dat de producten die deze webshop verkoopt, een stuk goedkoper te krijgen zijn dan de adviesprijzen die merken en veel andere winkels en webshops aanhouden. En nu kun je je favoriete (high-end) producten voor een nog fijner prijsje scoren, want het is Summer Black Friday bij Notino.nl!

Black Friday is een fenomeen dat in Nederland steeds meer opkomt; je kunt dan shoppen met heel veel fijne kortingen. In Amerika zorgt het al jaren voor een gekkenhuis op de laatste vrijdag van november en Nederland begint dit steeds meer over te nemen. Maar Notino.nl vond het tijd worden voor een extra Black Friday, dus hebben zij Summer Black Friday in het leven geroepen en dat betekent dat je nu al 20% korting krijgt op 50 geselecteerde merken en niet hoeft te wachten tot 29 november. Ik laat je graag een aantal van mijn favoriete producten zien ter inspiratie!

Eén van mijn favoriete producten op dit moment is de Yves Saint Laurent Touche Éclat Glow Shot. Het is een vloeibare highlighter die op de huid een hele natuurlijke glow geeft. Voorheen was ik nooit zo’n fan van vloeibare highlighters, maar deze is zó zó zo mooi. Echt een pareltje. Ik heb ‘m in de kleur 01 – Daylight en er zijn nog twee andere kleuren te koop.

L’Oréal Paris is een merk dat natuurlijk gewoon in de fysieke drogisterijen te koop is. De meeste producten van dit merk gebruik ik met veel plezier, maar toch vind ik de prijzen vrij hoog, aangezien het een ‘drogisterij merk’ is. Maar (daar kom ik weer): bij Notino.nl is het merk echt heel goed betaalbaar. Ik vind de meeste mascara’s van L’Oréal Paris ontzettend fijn, zo ook de Paradise Extatic en de Unlimited mascara’s. Ik gebruik beiden in de waterproof-variant, omdat dat beter werkt voor mijn wimpers én je nooit bang hoeft te zijn voor uitgelopen mascara!

Ook qua wenkbrauwproducten ben ik groot liefhebber van L’Oréal Paris. Sinds een aantal maanden gebruik ik de Brow Artist High Contour, een wenkbrauwpotlood met een highlighter voor op het wenkbrauwbot. De kleur 102 – Cool Blond past perfect bij de kleur van mijn wenkbrauwen. Hoewel het product uit zichzelf al heel goed blijft zitten, vind ik het altijd fijn om een wenkbrauwgel te gebruiken. Momenteel gebruik ik de Brow Artist Plumper, welke zowel in een transparante als gekleurde versie te koop is. Ik vind de transparante erg fijn!

Naast de bovengenoemde merken doen onder andere ook Neutrogena, Dermacol en Redken mee aan de Black Friday acties. De Black Friday 2019 op Notino.nl begint op 8 juli 2019 en loopt tot en met 14 juli 2019.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een betaalde samenwerking met Notino.nl, daarnaast heb ik de producten ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus deze samenwerking heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: