Ik vind het altijd onwijs leuk om kennis te maken met nieuwe merken en producten. Toch ben ik iemand die vaak voor zekerheid kiest als het gaat om het uitproberen van ‘nieuwe’ dingen. Ik wil natuurlijk niet mijn geld verspillen aan iets wat uiteindelijk toch niet zo fijn blijkt te zijn als ik in gedachten had. Hoe leuk is het om maandelijks nieuwe producten thuis gestuurd te krijgen, zodat je kennis kunt maken met nieuwe producten van zowel bekendere als onbekendere merken? BLUXBOX is een box die je iedere maand voor €14,95 kunt laten thuisbezorgen met allerlei mooie producten erin. Ik had al vaker van deze box gehoord en ik heb er ook wel eens eentje gekocht op de Beautygloss Party, maar ik heb er nog nooit eentje besteld. Ik was dus erg benieuwd naar de producten die in deze box zouden zitten… Jij ook?

Over BLUXBOX

BLUX staat voor ‘Be Lux’ en is jouw maandelijkse beauty verrassing!Elke maand leveren wij 4 tot 6 beautyproducten in een mooie box, bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum.
> Ontvang iedere maand 4 tot 6 cosmetica producten
> Je maandelijkse beauty verrassing voor slechts €14,95 én gratis verzending
> Maandelijks opzegbaar

BLUX is een exclusieve samenwerking aangegaan met Nederlands meest bekende hair & make-up artist: Mari van de Ven!Mari zal ons maandelijks helpen met het selecteren van de mooiste producten en uitleg geven over hoe je deze producten kunt gebruiken.

Ik vind dit heel goed klinken! De box die ik heb ontvangen, is de box van april. Helaas is deze niet meer te koop, maar door deze unboxing kun je natuurlijk wel zien of het concept en de producten jou aanspreken. In de box van mei zullen andere producten zitten, maar qua waarde zal het ongeveer gelijk zijn aan de box van april.

De BLUXBOX is een stevig, kartonnen, donkerblauw doosje. Zulke doosjes zijn enorm handig om allerlei dingetjes in op te bergen. Het doosje die ik op de Beautygloss Party kocht (ondertussen alweer twee jaar geleden), gebruik ik nog steeds om allerlei bonnetjes en belangrijke papiertjes in te bewaren, mega handig!

In dit ‘boekje’ staat alle informatie van alle producten. Het is natuurlijk erg fijn om te weten waar een product precies voor is, hoeveel de aanbevolen verkoopprijs is, etc.

“ALL KIND OF BEAUTY PRODUCTS”
Deze maand hebben wij wederom een box samengesteld met voor ieder wat wils! De box is gevuld met make-up producten van Beebee Professional en Doucce Cosmetics, een haarverzorgingsproduct van Batiste, een nagelverzorgingsproduct van Trind Cosmetics én een gloednieuw huidverzorgingsproduct van NIVEA! 

Oeh, dit klinkt echt super goed! Batiste, NIVEA en Trind zijn merken die ik al ken en die stuk voor stuk erg fijn zijn, maar Beebee Professional ken ik alleen van Facebook en van Doucce Cosmetics heb ik nog nooit gehoord. Ik ben mega benieuwd!

Als ik het boekje uit het doosje haal, is dit wat ik zie. Ik werd hier gelijk enthousiast van. Ik zie al hele mooie producten, yes!

NIVEA CARE INTENSIEF VOEDENDE CREME – 100 ML

Wij laten je kennis maken met het nieuwste product van NIVEA: de NIVEA Care Voedende Crème, waarmee je jezelf van top tot teen verzorgt! De revolutionaire formule met verzorgende Hydrowax voedt je huid intensief en plakt niet. Een echt WOW-gevoel op je huid. Je huid wordt intensief gevoed gedurende meer dan 24 uur en voelt heerlijk zacht aan. De NIVEA Care Intensief Voedende Crème is verkrijgbaar in 100 ml en 200 ml. 

In de box zit de 100 ml variant en de aanbevolen verkoopprijs is €4,49.

Ik vind het onwijs leuk dat er een nieuw product in de box zit. Ik heb deze crème al een aantal keer voorbij zien komen, zowel via reclame als op mijn werk. Iedere keer werd ik nieuwsgierig van de belofte die NIVEA doet over deze crème: 100% voedend, 0% plakkerig. Normaalgesproken voelen hele voedende producten al gauw een beetje plakkerig aan, maar dat is bij deze écht niet het geval. Ik vind ‘m enorm fijn werken. De crème is zowel voor het lichaam als gezicht te gebruiken. De huid wordt er erg goed door gevoed en laat een zacht, niet-plakkerig laagje achter. Ik denk dat dit mijn nieuwe favoriet is!

BATISTE DROOGSHAMPOO CHERRY – TRAVEL SIZE 50 ML

Een goede coupe is als een kers op de taart en die creëer je met Batiste Cherry. Deze droogshampoo laat je haar fris voelen tussen de wasbeurten door en zorgt voor volume en textuur. Batiste Cherry heeft een zoete en zachte kersengeur. Gebruiksadvies: Goed schudden voor gebruik. Houd de bus ongeveer 30 centimeter van het haar en spray de droogshampoo gelijkmatig over de haarwortels, terwijl je je haar pluk voor pluk optilt. Masseer de droogshampoo in met je vingertoppen. Borstel je haar en breng het in model. En voilà, een frissen en volumineuze coupe in een mum van tijd!

In de box zit de 50 ml variant (travel size) en de aanbevolen verkoopprijs is €1,99.

Ik ben een hele grote fan van de droogshampoo’s van Batiste. Zelf gebruik ik altijd de Blush variant. Ik heb de Cherry variant eigenlijk nog nooit gekocht, omdat ik niet van de geur van kersen hou in verzorgingsproducten. Toch is die geur helemaal niet overheersend in deze droogshampoo. Ik ruik heel lichtjes de kersengeur, maar ik ruik vooral een frisse en ietwat zoete geur, mega lekker voor in de zomer! De droogshampoo’s van Batiste doen altijd heel goed hun werk én dat voor een fijn prijsje!

TRIND COSMETICS NAIL BALSAM – FULL SIZE

Trind Cosmetics is al ruim 5 jaar expert op het gebied van verzorging van de natuurlijke nagels, handen en voeten. Voor ieder nagelprobleem heeft Trind Cosmetics wel een oplossing! In jouw box zit de Nail Balsam. De Nail Balsam op basis van biotine, panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroei te bevorderen. Eigenlijk is het een soort moisturizer voor je nagels!

In de box zit de full size variant en de aanbevolen verkoopprijs is €14,20.

Ik vind dit een heel fijn product en gebruik het al langere tijd regelmatig. Een tijdje geleden kwam er ook een review online over de Nail Balsam, de Nail Repair Natural en de Hand Repair. In dat artikel lees je mijn uitgebreide mening over deze producten!

DOUCCE CLICK CLICK LIPSTICK – FULL SIZE

Het Amerikaanse merk Doucce is in een snel tempo een geliefd merk geworden voor make-up artiesten over de hele wereld. Eén van hun bestsellers is de Click Click Lipstick. Deze lipstick is hoog gepigmenteerd, plakt niet en heeft een romige finish. Het product is verrijkt met verzachtende en hydraterende ingrediënten, waardoor de lipstick sensueel zacht aanvoelt. Het unieke en moderne ‘klik’ mechanisme zorgt ervoor dat de lipstick goed gesloten blijft wanneer deze niet in gebruik is. 

In de box zit de full size variant en de aanbevolen verkoopprijs is €22,50.

Ik heb nog nooit eerder van het merk Doucce gehoord, maar het sprak mij gelijk aan. Om de lipstick zit een kartonnetje, dat vind ik toch altijd net iets extra’s geven. De verpakking van de lipstick zelf straalt een en al luxe uit. Deze lipstick heeft dus een uniek en modern ‘klik’ mechanisme.

Op de linker foto is de lipstick ‘dicht’ en op de rechter foto is de lipstick als het ware uit de huls geklikt. Het zilveren stukje dat uitsteekt, is het deel van de lipstick waar je ‘m vasthoudt tijdens het aanbrengen. Ik vind het ‘klik’ mechanisme erg handig, omdat de lipstick op die manier erg stevig in de huls zit.

In mijn box zat de kleur 809, maar het kon ook zomaar zijn dat jij een andere kleur in je box had!

Toen ik de kleur voor het eerst zag, dacht ik dat deze veel te paars en fel zou zijn. Ik dacht dat deze kleur mij echt niet zou staan, maar toen ik de lipstick swatchte, was ik blij verrast.

De kleur zag er namelijk veel neutraler uit tijdens het swachten dan dat ik had gedacht. Ik vind deze kleur namelijk onwijs mooi!

En zo ziet de kleur eruit op mijn lippen. Ik moet zeggen dat de camera ‘m iets feller heeft laten lijken dan hij is. Het is een kleur die net geen nude te noemen is. Ik vind de kleur heel mooi en de lipstick voelt enorm fijn aan op de lippen. Het is een creamy lipstick, persoonlijk ben ik meer van de matte lipsticks. Toch moet ik zeggen dat deze mij erg blij heeft gemaakt. De kwaliteit is namelijk erg goed. Ik ben met Joey gaan lunchen en ik nam een tosti. De lipstick zat er na de (redelijk vette) lunch nog zo goed op dat bijwerken nog lang niet nodig was!

BEEBEE PROFESSIONAL HIGHLIGHTER POWDER – FULL SIZE

Deze Highlighter Powder van Beebee Professional is een echte spring-musthave! De highlighter is sterk gepigmenteerd en verrijkt met Marula olie, waardoor er een glanzend en rijk effect ontstaat op je huid. De zijdezachte, crèmige en poederige textuur zorgt ervoor dat de poeder naadloos aansluit bij jouw make-up look en heel makkelijk blend met andere make-up producten. Gebruiksadvies: breng de highlighter aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen, je neusbrug, je cupido en je kin voor een stralende, gezonde look.

In de box zit de full size variant en de aanbevolen verkoopprijs is €21,50.