DKNY STORIES EAU DE PARFUM #NYMADEME

DKNY STORIES EAU DE PARFUM #NYMADEME

Hi allemaal,

Zoals jullie ondertussen wel weten, ben ik een enorme fan van lekkere geurtjes. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen parfum draag. Iedere ochtend vind ik het een uitdaging om uit mijn grote parfum collectie maar één parfum te kiezen. Daarnaast maak ik me er ook heel vaak aan schuldig om voor het slapen gaan een andere lekkere geur op te sprayen. Zo fijn om te gaan slapen met een lekker geurtje op! Mijn parfum stash is weer uitgebreid met een nieuw pareltje, namelijk: DKNY Stories. In deze review lees je er alles over!

Toen ik zo’n twee maanden geleden Lancôme La Vie Est Belle L’Éclat Eau de Parfum opnieuw kocht, kreeg ik een sample van DKNY Stories bij mijn aankoop. Op het moment dat ik deze geur rook, twijfelde ik heel even over het parfum van Lancôme dat ik die middag had gekocht en dat wil heel veel zeggen, aangezien La Vie Est Belle L’Éclat Eau de Parfum écht mijn favoriete geur allertijden is!

De nieuwe DKNY Stories Fragrance neemt je mee naar het energieke New York City. Geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden die NYC te bieden heeft en de vrijheid om alles naar jouw hand te zetten. DKNY Stories ademt de bevlogenheid en emotie van een nieuwe generatie dynamische vrouwen die zichzelf en hun stories uitvinden, herontdekken en verwezenlijken in The Big Apple.

Geurnoten:
» Top: Roze Peper, Roze Guava-Mousse, Zwarte Kardemom.
» Hart: Jasmijn Sambac, Witte Thee, Zwarte Iris.
» Basis: Vanille Boon, Wit Sandelhout, Grijs Barnsteenakkoord.

Dit geurbouquet bestaat -net zoals The Big Apple- uit opvallende contrasten. DKNY Stories is een Oosters bloemige geur met een moderne toon. Het verhaal begint bij Parfumeur Stephen Nilsen: “Ik werd geïnspireerd door de fotografieën van New York City”. De frisse tonen van Roze Peper en Roze Guava-Mousse vormen een opvallende mix met het bloemenhart van Zwarte Iris. “Roze Guava-Mousse staat voor het moment waarop de zon opkomt en de stad wordt doordrenkt met een morning blossom glow, terwijl Zwarte Iris wordt gebruikt om de finesse van new York vast te leggen.” Vanille, Sandelhout en Amber creëren een arme en sensuele nuance voor een extra memorabel verhaal. “DKNY Stories is een geur die zichzelf iedere keer -wanneer je haar draagt- opnieuw schrijft.”

“THERE IS NO PLACE LIKE NEW YORK CITY. IT LOVES, INSPIRES AND TRANSFORMS YOU. IT’S A BOOK OF A MILLION BLANK PAGES, WAITING FOR A MILLION NEW STORIES. MORE THAN A PLACE WHERE YOU CAN MAKE IT, NEW YORK MAKES IT.”

Het verhaal achter DKNY Stories is heel goed vertaald in de flacon en het kartonnen doosje. Het doosje heeft een mooie, roze/paars-achtige kleur. Er staan een aantal hoge gebouwen op afgedrukt in een metallic print, wat natuurlijk verwijst naar New York. Ook de vorm van de flacon is heel goed gekozen, aangezien het lijkt op een gebouw uit New York.

Ik vind de flacon van DKNY Stories écht ontzettend mooi. Er is goed over de vorm en uitstraling nagedacht. De flacon bestaat uit acht hoeken en deze hoeken komen ook terug in de dop. De vloeistof is lichtroze, wat qua tint heel mooi past bij de tinten van de dop (en van het doosje dat om het parfum heen zit). Het merk DKNY staat daarnaast nog in de rand gedrukt, ontzettend gaaf gedaan. Love it!

DKNY Stories is een bloemige, warme, zoete, houtachtige geur. Ik kan de geur onmogelijk beschrijven in één woord. De geur vertaald heel goed de eindeloze mogelijkheden die New York City te bieden heeft. De geur legt de attitude en energie van de stad vast. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel geuren geroken en ook een heel aantal mooie en lekkere geuren mogen toevoegen aan mijn stash, maar een geur zoals deze heb ik werkelijk nog nooit geroken. Er is volgensmij geen enkel parfum dat ook maar een beetje in de buurt komt van Stories van DKNY.

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik ontzettend blij ben met deze geur. Zowel de flacon als de geur is ge-wel-dig. Ik vind dit flacon zeker een hele mooie toevoeging aan mijn collectie. DKNY Stories is een geur die eigenlijk altijd gedragen kan worden, zowel voor overdag als ‘s avonds naar een feestje. Ik heb de geur al heel veel gedragen en ik ga er zeker ook nog heel veel plezier van hebben!

DKNY Stories Eau de Parfum is onder andere verkrijgbaar bij Douglas en Ici Paris XL.
> 30 ml – €49,00
> 50 ml – €74,00
> 100 ml – €99,00

Op het moment dat dit artikel online komt, geeft Ici Paris 25% korting deze heerlijke geur van DKNY. Ik weet helaas niet zeker tot wanneer deze actie duurt. Dus: twijfelde je nog een beetje? Dan is dit de kans om je twijfels over boord te gooien en de geur heel snel te gaan ruiken in de winkel! Hij zal je zeker niet teleurstellen, dat kan ik je beloven!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: