ZACHTE HANDJES MET DE ALMOND HAND- EN NAGELPRODUCTEN VAN THE BODY SHOP

ZACHTE HANDJES MET DE ALMOND HAND- EN NAGELPRODUCTEN VAN THE BODY SHOP

Hi allemaal,

In de winter is het vol op smeren geblazen: je gezicht, lippen en lichaam smeer je waarschijnlijk zeer regelmatig in tijdens de winter. Ik in ieder geval wel! Waar ik het altijd heerlijk vind om mezelf te omhullen met een heerlijk laagje crème, vind ik dat vaak toch niet zo’n succes als het gaat om mijn handen. Veel producten voor de handen zijn dan toch even net te vettig en trekken niet snel genoeg in. En eerlijk… dat vind ik zó vervelend. Je kunt dan nog geen boek, glas of iets anders vast pakken of alles wordt vettig. Aangezien The Body Shop een van mijn meest favoriete merken is, besloot ik drie producten uit de Almond lijn te bestellen, speciaal voor de handen en nagels. In deze review ga ik je alles vertellen over deze productjes.

Ik maakte een tijdje geleden voor het eerst kennis met de Almond producten voor de handen en nagels. De Hand & Nail Manicure Cream zat namelijk in de afgelopen Ultimate Adventskalender van The Body Shop. Ik begon ‘m te gebruiken en ja hoor, ik vond dit product gelijk zó fijn. The Body Shop heeft op dit moment, net als veel andere winkels en merken, een grote sale lopen. En als groot fan van dit merk, besloot ik de hele sale pagina door te spitten. Al snel kwam ik de Almond Manicure Set tegen. Deze set bevat de Hand & Nail Manicure Cream (diegene die ik dus al een tijdje in gebruik had), Nail & Cuticle Oil, Almond Hand & Nail Overnight Manicure Butter én een fijne nagelvijl. Ik besloot de set toe te voegen aan mijn winkelmandje, aangezien ik de handcrème sowieso opnieuw wilde bestellen en ik nog geen €7,- extra hoefde bij te leggen voor drie producten extra. Dan is de keuze toch snel gemaakt?! De waarde van alle producten samen ligt rond de €40,-, rond de feestdagen was de set te koop voor €28,-, wat natuurlijk al een super deal was, maar ik scoorde ‘m voor maar €19,60. Echt een hele goede deal! De review over de drie hand- en nagelproducten komt eraan in 3, 2, 1!

ALMOND HAND & NAIL MANICURE CREAM

De Almond Hand & Nail Manicure Cream is een handcrème die verrijkt is met sheaboter en zoete amandelolie, wat volgens The Body Shop het meest essentiële product voor manicures is. De handcrème belooft een effectieve dagelijkse verzorging voor de handen en nagels én om in een oogwenk voor zachtere handen te zorgen. De Almond Hand & Nail Manicure Cream doet wat het beloofd. Het is een licht, maar tegelijkertijd vol en romig product dat heerlijk ruikt, maar niet te overheersend is. Het fijne van deze crème is dat ‘ie totaal niet plakkerig of vettig is, maar juist heel snel intrekt, waardoor ik ‘m ideaal vind voor dagelijks gebruik. Je kunt de tube er overdag bij pakken, zonder na te moeten denken over of je je handen wel kunt insmeren, omdat je nog veel andere dingen moet doen. Ik vind ‘m echt top!

Almond Hand & Nail Manicure Cream || 30 ml – €6,50 | 100 ml – €13,00

ALMOND HAND & NAIL OVERNIGHT MANICURE BUTTER

Stiekem heeft de Almond Hand & Nail Overnight Manicure Butter mijn aandacht gelijk getrokken vanaf het moment dat ik van het bestaan van dit product afweet. Ik vind de Almond Hand & Nail Manicure Cream ontzettend fijn om overdag te gebruiken, maar ik miste toch net een beetje extra verzorging voor mijn handen. Deze butter is een extra verzorgende versie van de creamand I like it. De rijke, vochtregulerende textuur zorgt voor professionele verzorging van de handen en nagels. Ik gebruik de Manicure Butter voor ‘s nachts, zodat mijn handen nog een beetje extra verzorging krijgen terwijl ik slaap. Voor zo’n vol en voedend product vind ik dat ook deze butter heel goed en snel intrekt. Toch gebruik ik deze voor ‘s nachts en de cream voor overdag. Ik vind ze samen echt een top team. Mijn handen zijn nu echt niet meer droog en trekkerig, maar heel goed verzorgd! Oh ja, qua geur is de butter gelijk aan de cream.

Almond Hand & Nail Overnight Manicure Butter || 100 ml – €13,50

ALMOND NAIL & CUTICLE MANICURE OIL

Met mijn nagelriemen heb ik altijd struggels. Ik lak mijn nagels altijd zelf en deze zien er eigenlijk altijd -al zeg ik het zelf- fleeky uit. Echter kan ik dat niet zeggen over mijn nagelriemen in de winter. Waardoor het komt? Luiheid. Ik heb veel nagelriemoliën gekocht en geprobeerd, maar ik vind het altijd zo’n gedoe om mijn nagelriemen te verzorgen, omdat alles dan zo snel vettig wordt, want ja, het is en blijft olie. De Almond Nail & Cuticle Manicure Oil van The Body Shop is een verzorgende olie op basis van zoete amandelolie die in een heel handig ‘pennetje’ komt. Het is een soort ‘stiftje’, waarbij je gemakkelijk aan de achterkant draait en je met het kwastje over je nagelriemen kunt gaan. Ik probeer dit product een aantal keren per week voor het slapengaan te gebruiken en het werkt echt heel goed en fijn. Aan het dopje van de pen zit een bokkenootje, waardoor je je nagelriemen gelijk kunt terugduwen. Een heel handig product!

Almond Nail & Cuticle Manicure Oil || 1,8 ml – €10,00

Ik ben ontzettend te spreken over de Almond hand- en nagelproducten van The Body Shop. De crème zorgt voor een fijne verzorging en trekt ontzettend snel in, iets wat onmisbaar is voor de winterse dagen. De butter zorgt voor intensieve, diepe verzorging en trekt -ondanks de dikte van de crème- vrij snel in! Tot slot de olie, deze werkt heel fijn door de vorm en voedt de nagels en nagelriemen perfect. De geur van al deze producten is ook heerlijk zacht en zoet, maar niet te overheersend! De producten uit de Amandel lijn kun je los kopen, maar zijn nu dus ook nog verkrijgbaar in een set. De Almond Manicure Set is nu nog te koop voor maar €19,60!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

Delen: