VIER DE NAZOMER MET TRIND WELCOME TO MIAMI | SPRING/SUMMER COLLECTION 2018

VIER DE NAZOMER MET TRIND WELCOME TO MIAMI | SPRING/SUMMER COLLECTION 2018

Hi allemaal,

Komende week belooft een week te worden met ontzettend lekker weer. Ik was mezelf alweer aan het voorbereiden op het feit dat de winter er weer aan komt, maar de komende dagen mogen we nog even los gaan met felle, zomerse kleurtjes, zo ook op de nagels. Ik laat jullie daarom ook graag nog de Spring/Summer Collection 2018 van TRIND zien, zodat we de nazomer met z’n alle kunnen vieren. Ik laat je graag de zes mooie nagellakjes zien die TRIND heeft uitgebracht voor de zomerse dagen van 2018.

TRIND brengt ieder jaar twee Limited Edition collecties uit, namelijk een Spring/Summer collectie én een Fall/Winter collectie. Ik heb over de twee voorgaande Limited Editions ook een artikel geschreven. In voor de lente en zomer van 2017 bracht TRIND de Boho Vibes collectie uit en voor de herfst en winter van 2017/2018 bracht TRIND de Winter In New Delhi collectie uit. Deze zomer heeft het merk wederom een prachtige collectie van zes verzorgende nagellakken uitgebracht.

Deze collectie voor de lente en zomer is geïnspireerd op een reis naar Miami, waar we genieten van de zon, de zee en het strand. De vrolijke en kleurrijke collectie bevat een prachtige zalmroze, een heldere koraal, een meer klassieke fuchsia, een zachte lila, een vrolijke turquoise en een levendig blauwe kleur.

TRIND Caring Color zijn verzorgende nagellakken die jouw nagels in optimale conditie houden. Naast een prachtige kleur, worden de nagels tegelijkertijd beschermd en versterkt, ideaal!

SONNY CROCKETT

Deze nagellak is geïnspireerd op Sonny Crockett, een ster uit de populaire serie Miami Vice. Persoonlijk had voorheen nog ooit gehoord van deze man. Sonny Crockett schijnt een voorliefde te hebben voor pastelkleurige outfits. De kleur die TRIND heeft gecreëerd is een zachte tint die erg draagbaar is. Het is een neutrale tint met een modieuze uitstraling.

Sonny Crockett is een licht, pastelroze kleurtje dat schreeuwt om de zomer.

LET’S CONGA!

Let’s Conga! Is een mooie donkere fuchsia tint. Deze kleur is de perfecte combinatie tussen roze en rood en is flatterend voor alle leeftijden en voor alle huidtinten. De tint is zo heet als een zomer in Miami.

Yes, dit is echt mijn kleurtje. Ik draag de laatste tijd veel nude kleurtjes op mijn nagels, al moet ik zeggen dat ik zo’n mooie donkere fuchsia, roodachtige tint ook graag erbij pak.

CORAL CRAZY

Coral Crazy is een prachtige koraal tint. Het brengt een jeugdige look met zich mee en complimenteert je zongebruinde huid als geen ander. Een kleur die eigenlijk onmisbaar is voor deze zomer. Prachtig op zowel handen als voeten!

Dit is zo’n typisch kleurtje dat ik écht bij de zomer vind passen. Het is een fel rode kleur met een warme, oranje ondertoon wat er voor zorgt dat je huid er net iets meer sunkissed uit ziet. Ik hou er van!

OH FLAMINGO!

Oh Flamingo! draag je moeiteloos van het voorjaar tot de zomer. De zachte kleur brengt het zomergevoel helemaal met zich mee. Oh Flamingo! is fun en flirty en doet denken aan die statige flamingo’’s die je in Miami vindt.

Ook weer zo’n mooie kleur voor de zomer. TRIND weet de kleuren per seizoenscollectie wel iedere keer weer ontzettend goed te kiezen! Ik vind Oh Flamingo! een hele gezellige, vrolijke, zomerse kleur!

SOUTH BEACH

Bang om turquoise te proberen? Niet nodig! South Beach is een vrolijke turquoise kleur die super draagbaar is. Het zal je schoonheid op een niet zo conventionele manier doen stralen. Als het iets te gewaagd voor je is, probeer het dan op je teennagels en zie hoe die glimlach op je gezicht verschijnt.


Ai, mijn nagels zien er op deze foto wel erg slecht uit. Ik had mijn nagellak er weer af lopen plukken, waardoor er allerlei velletjes van mijn nagel te zien zijn door de nagellak heen. Echt heel slecht, maar soms kan ik het gewoon niet laten, oeps…

Zoals inmiddels denk ik wel bekend is, draag ik eigenlijk nooit blauwe of groene tinten op mijn nagels. Ik ben meer van de nude, taupe, roze, rode en koraalkleurtjes. Ik zou dit kleurtje persoonlijk dus niet snel op mijn nagels aanbrengen, alhoewel ik het misschien wel eens op mijn tenen moet proberen. Ik vind het namelijk wel een hele mooie tint!

OCEAN DRIVE

Ocean Drive is de ‘place to be’ in Miami. Het inspireerde TRIND om deze levendige blauwe tint te creëren. Het is zo blauw als de heldere lucht op een zomerse dag in Ocean Drive. Zo blauw als de Atlantische Oceaan aan de kust van Miami. Het maakt je vrolijk en laat je opvallen in de menigte.

Al geldt voor deze kleur hetzelfde als voor ‘South Beach’, dat ik deze niet zo gauw zou gebruiken, vind ik dit écht een hele gave tint! De kleur doet me inderdaad gelijk denken aan de zomerse lucht en de zee.

TRIND heeft weer een ontzettend mooie, veelzijdige collectie uitgebracht. De kleuren zijn heel divers, waardoor er voor iedereen minimaal één favoriete kleur bij zal zitten. Alle kleuren uit de ‘Welcome to Miami’ collectie stralen de zomer uit. Mijn twee favoriete kleurtjes zijn beide roodtinten, namelijk Let’s Conga! en Coral Crazy. Naast de gave kleurkeuze zijn de Caring Color nagellakjes kwalitatief ook super. Deze nagellakken houden het op mijn nagels zo’n vijf dagen uit!

De TRIND Caring Color Nail Lacquers zijn voor €10,15 te koop via de webshop van TRIND, er zit 9 ml product in een flacon.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening

Delen: